Betrouwbare occasions met als specialisme de BMW 1- en 3-serie en blitse Mini's!

Voordeliger én beter? Dat kan toch helemaal niet?

Het kan wél! Juist doordat we zoveel van de techniek van BMW's en Mini's weten, kunnen we veel beter inkopen dan een 'handelaar'. Horen we een rateltje of een tikje? Vaak weten wij dan al waar het door komt. Maar we kunnen de auto dan extra voordelig inkopen. In 95% van de gevallen is het een kleine reparatie. Als je maar weet waar je moet zoeken..... Zo maken we van ons voordeel ook het jouwe!

Ongeacht de km-stand, altijd een goede aankoop

En wees gerust! Wij schuiven nooit problemen door. Wij zorgen dat elke auto technisch perfect is voor we deze aanbieden. En ja, soms, heel soms, valt een reparatie voor ons duurder uit. Dat is de prijs die wij graag betalen voor jouw goede gevoel. Want er verlaat geen auto ons pand, zonder dat deze perfect in orde is. Daar mag je ons gerust aan houden! Want er zijn al teveel beunhazen in de wereld actief.

Ons aanbod

Je zoekt nét even wat anders?

Vind jouw ideale BMW of Mini

Heb je iets speciaals in je hoofd? Vraag ons om het te vinden. Heb je online, maar ver weg, jouw BMW of Mini gezien? We helpen je graag met de juiste vragen om erachter te komen of het zin heeft ermee verder te gaan. Zo ja, dan kunnen we ook het transport voor je verzorgen.

Aankoopadvies vóór je een kat in de zak koopt

Heb je jouw ideale BMW ergens anders gevonden? Prima toch? Maar ook dan zijn we bereid onze jarenlange expertise tot je beschikking te stellen. Maak dan een afspraak en kom met de auto langs vóór je deze daadwerkelijk koopt. Dat lijkt ons een meer dan slimme investering.