Mini GP grijs

Over Guan Automotive

Mijn naam is Albert Guan. Vanaf het moment dat ik kon lopen ben ik heerlijk besmet met het auto-virus. Dat van BMW in het bijzonder. Bij mijn werk in loondienst heb ik veel ervaring opgedaan met onderhoud, service en het diagnosticeren van BMW en Mini. Auto’s waar ik een bijzondere liefde voor heb. Zelf rijd ik al jaren BMW.

De enorme toename van elektronica en computers in auto’s fascineert mij. Monteur zijn is zó veel meer dan het sleutelen aan de bewegende delen, het verversen van olie en wisselen van banden. Juist elektronisch wordt tegenwoordig het verschil gemaakt. En als jij een betrouwbare BMW of Mini zoekt, vind ik de perfecte match voor je.

BMW bij hangar

Over Guan Automotive

Eind 2019 kwam de kans mijn passie verder door te zetten in een eigen bedrijf. Voor mij een jongensdroom! In Leiden is Guan Automotive nu werkelijkheid geworden. Omdat ik mijn serviceverlening nu zelf mag bepalen, kan ik mijn klanten echt centraal zetten. Omdat we het blijkbaar goed doen, is m'n team inmiddels al uitgebreid.

Ik werk graag met mensen die net zo gedreven zijn als ik. Zo maken meerdere enthousiaste en kundige monteurs inmiddels onderdeel uit van Guan Automotive. We helpen je met vakkundig onderhoud, diagnose en tuning aan jouw kostbare bezit. Voor ons zijn tevreden klanten het belangrijkst van alles. Dáár doen we het voor! Maak jij ook eens een afspraak?

Als je doet wat je echt leuk vindt, voelt het geen dag meer als werken.