Onze Services

Guan Automotive levert alle diensten om jou mobiel te houden. Wij gaan veel verder dan de 'gewone' onderhoudsbeurten. Bij ons kunnen we je auto ook echt verbeteren. Lees hieronder waarmee en vooral waarom wij jou net wat beter van dienst kunnen zijn.

BMW ouder blok

Diagnose

Vertoont jouw BMW of Mini kuren die niet te herleiden zijn tot banden, stuurinrichting, wielophanging of andere mechanische onderdelen? Vaak zit dan de oorzaak in de electronica of de software. Een vakgebied dat specialisme en computerkennis vraagt. En laat dat nou net ónze passie zijn!

Wij beschikken over de juiste apparatuur om een heldere storingsdiagnose te kunnen stellen. Omdat al die kennis bij ons onder één dak zit, hoeven we jou dus nooit van het kastje naar de muur te sturen. Maak met de knop eenvoudig je afspraak bij Guan!

BMW engine modern

Tuning

Meer trekkracht bij lage toeren? Net even die extra power bij het inhalen? Of gewoon sportievere prestaties? Er zit zoveel meer in je auto dan je denkt. Guan haalt dit eruit. Maar wel op een professionele manier, met gerenommeerde merksoftware en garantie. Weten wat dit voor jouw auto kan betekenen? Vraag met de knop vandaag nog jouw offerte aan.

BMW parkeergare lampen

Alarmsystemen

Duur en specialistisch gereedschap in je auto? Vervoer je kostbare zaken of wil je je bezit gewoon goed beschermen tegen diefstal? Guan monteert het best passende alarmsysteem voor jouw situatie. Deskundig en met de juiste SCM-certificaten. Vraagt jouw verzekering om een voertuig-volgsysteem? Guan regelt het voor je! Leg ons met de knop gerust je wensen voor.

BMW ouder blok 2

APK, Onderhoud & Reparatie

Voordelig, snel en goed je onderhoud regelen? Door gunstige overhead-kosten heeft Guan Automotive scherpe uurtarieven voor alle merken en typen auto’s. Het resultaat doet niet onder voor dat van de merkdealer. De prijs gelukkig wel! Laat ook jouw auto eens blij worden van de service van Guan. Maak hieronder meteen je afspraak!